A GreenFlow Corporation olyan független környezetpolitikai kutató műhely, amely hiányt pótol Magyarországon és a közép-kelet európai térségben egyaránt.
Tudást, értéket közvetítünk, alternatívákat vázolunk a problémák megoldására, eredményes programokat készítünk és valósítunk meg. Küldetésünknek tekintjük az egyének és a közösségek felelősségvállalása, környezettudatos cselekvése fontosságának hangsúlyozását, s ehhez megvalósítható, követhető modelleket dolgozunk ki a környezet védelme területén. Minden esetben “személyre szabott” válaszokat adunk a környezeti kérdésekre és problémákra.

Felhívjuk a közvélemény figyelmét arra, hogy a környezetvédelem területén eredményeket csak közösségi összefogással és támogatással lehet elérni.

Fő tevékenységként környezetügyi kutatások tervezésével, szervezésével, környezetpolitikai stratégiai tanácsadással, környezeti vezetési tanácsadással, szervezet- és hálózatépítéssel foglalkozunk. Fontos célkitűzésünk a környezettudatosság alakítása, elsősorban szemléletformálásssal, oktatásssal.

Emellett a környezeti hatásvizsgálat, felülvizsgálat, engedélyezések koordinálása is pharmacy online szolgáltatásaink közé tartozik, kiegészítve a környezeti marketing és kommunikáció eszközeivel.

Nemzetközi tevékenységünk környezetügyi projektek szervezése, bonyolítása, szakértők biztosítása nemzetközi partnereinkkel együttműködésben.